XXII. Bolyai Konferencia

Kedves Érdeklődők!

Szeretettel várunk és örömmel látunk Mindenkit a konferencia programjain, igyekeztünk mindenki számára érdekes és érthető, nagyon színes, sokféle tudományterületet lefedő szekciókat kialakítani és posztereket válogatni!

A konferencia időpontja: 2017. március 18-19. (szombat-vasárnap)

Helyszín: 1117 Budapest, Nándorfejérvári út 13.

A konferencia célja, hogy a hallgatóság bepillantást nyerjen az eltérő kutatási területek legújabb eredményeibe, tájékozódjon, feltehesse kérdéseit, ütköztethesse véleményét. Remek lehetőséget kínálunk arra, hogy kipróbáld magad, fejleszd előadói képességeidet, mindezt egy fiatal, nyitott, értelmiségi közönség előtt.

Felhívjuk a figyelmet a plenáris előadásokra, a vasárnapi szakmai reggelit a Morgan Stanley-vel és a szombat esti közösségépítő programunkra!

A Konferencián minden résztvevő megkapja a nyomtatott absztraktfüzetet és a részvételt igazoló emléklapot, valamint ajándékcsomagot.

A részvétel ingyenes és igény szerint szállást és étkezést is biztosítunk!

Közönségdíjat osztunk a legközérthetőbb, legérdekesebb, legjobb előadói technikájú előadásnak a hallgatóság szavazatai alapján (egy Közönségdíjat a Bolyai kollégisták közül és egyet a vendégek közül). A két díjazott ajándékot és oklevelet, illetve a vendég tiszteletbeli Bolyai kollégiumi tagságot is kap.

Kövesd a konferencia facebook eseményét: https://www.facebook.com/events/769853353162186/

Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz! (bokonf2017 kukac googlegroups.com)

A XXII. Bolyai Konferencia szervezői nevében:
  Molnár Anna főszervező