Felhívás a XXIII. Bolyai Konferenciára

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma huszonharmadik alkalommal rendezi meg multidiszciplináris ismeretterjesztő konferenciáját, a Bolyai Konferenciát. Szeretettel várjuk egyetemi hallgatók érdekes előadásait vagy posztereit bármely tudományterületről!

A konferencia időpontja: 2018. április 14-15. (szombat-vasárnap)

Helyszín: 1117 Budapest, Nándorfejérvári út 13.

Jelentkezési határidő (absztrakttal): 2018. március 16. (péntek)

Várjuk jelentkezésedet olyan, bármilyen tudományos témájú előadással vagy poszterrel, amely a különböző szakterületű hallgatók számára is érdekes, izgalmas ismereketek közvetít. A konferencia célja, hogy a hallgatóság bepillantást nyerjen az eltérő kutatási területek legújabb eredményeibe, tájékozódjon, feltehesse kérdéseit, ütköztethesse véleményét. Remek lehetőséget kínálunk arra, hogy kipróbáld magad, fejleszd előadói képességeidet, mindezt egy fiatal, nyitott, értelmiségi közönség előtt.

Kérjük, részvételi szándékodat 2018. március 16-ig jelezd az innen letölthető jelentkezési lap visszaküldésével a bokonf2018 kukac googlegroups.com címen.

Jelentkezési lap

Az előadás időtartama 15 perc + 5 perc diszkusszió.

A bemutatásra kerülő témákat a beérkezett összefoglalók alapján választjuk ki. A kiválasztásnál fontos szempont, hogy az adott téma mennyire érdekes és közérthető. A válogatás eredményéről mindenkit személyesen értesítünk email-ben 2018. március 23-ig.

Egyetemi jogviszonnyal rendelkező (PhD-sok is) hallgatók jelentkezését várjuk.

Angol nyelvű előadásokat/posztereket is fogadunk (angol absztrakttal való jelentkezéssel).

A Konferencián minden résztvevő megkapja a nyomtatott absztraktfüzetet és a részvételt igazoló emléklapot.

A részvétel ingyenes és igény szerint szállást és étkezést is biztosítunk!

Közönségdíjat osztunk a legközérthetőbb, legérdekesebb, legjobb előadói technikájú előadásnak a hallgatóság szavazatai alapján (egy Közönségdíjat a Bolyai kollégisták közül és egyet a vendégek közül). A két díjazott ajándékot és oklevelet, illetve a vendég tiszteletbeli Bolyai kollégiumi tagságot is kap.

Pályázati felhívás a Bolyai Konferencia legjobb Bolyai kollégista előadója számára

Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz! (bokonf2018 kukac googlegroups.com)

A XXIII. Bolyai Konferencia szervezői nevében:
Csenki János Tivadar és Sütő Péter főszervezők