Tisztelt látogató!

A COVID-19 miatt kialakult helyzet jelenlegi tudásunk szerint több oknál fogva is rendhagyóvá teszi az ezévi felvételi eljárást:

Egyrészt a kormány és operatív törzs tájékoztatásaiból kitűnik, hogy jó ideig minden nagyobb esemény kényszerhalasztásra van ítélve, komoly esély van arra, hogy ez még augusztusban sem lesz másképp, ez esetben a felvételit online leszünk kénytelenek megvalósítani. Ezzel kapcsolatban folyamatosan figyeljük a kormány és operatív törzs tájékoztatásait, amennyiben lesz lehetőségünk, élőben valósítjuk meg a felvételinket, ha bizonyossá válik, hogy élőben nem megvalósítható a felvételiztetés, részletes tájekoztatót teszünk közzé az alternatív megvalósítás mikéntjéről.

Mivel nem tisztázott, hogy a 2020/2021-es egyetemi felvételi időszak hogyan fog lezajlani, pontos határidőkkel nem tudunk szolgálni a kollégiumi felvételit tekintve. Annyival azonban szolgálhatunk, hogy augusztus 3. az legkorábbi lehetőség, ami felmerül, mint a kollégiumi jelentkezés beküldési határidejére.

A jelentkezéshez elengedhetetlen dokumentumokat és a felvételért folyamodás feltételeit lásd a Jelentkezési felhívás 2019/2020 menüpont alatt.

A felvételi tervezett időpontja augusztus 16-18.

Kelt. Budapest, 2020.04.18.
A Bolyai Kollégium önkormányzati választmánya