XXV. Bolyai Konferencia

Kedves Érdeklődők!

Szeretettel várunk és örömmel látunk Mindenkit a Bolyai Konferencia programjain. Igyekeztünk mindenki számára érdekes, érthető, színes és sokféle tudományterületet lefedő szekciókat kialakítani és posztereket válogatni!

A konferencia időpontja: 2020. március 28-29. (szombat-vasárnap)

Helyszín: 1117 Budapest, Nándorfejérvári út 13.

A konferencia célja, hogy a hallgatóság bepillantást nyerjen az eltérő kutatási területek legújabb eredményeibe, tájékozódjon, feltehesse kérdéseit, ütköztethesse véleményét.

Felhívjuk a figyelmet a plenáris előadásokra, a vasárnapi szakmai reggelire a Morgan Stanley-vel és a szombat esti közösségépítő programunkra, a Müpa közreműködésével!

A részvétel ingyenes, nincs regisztrációhoz sem kötve. Közönségdíjat osztunk a legközérthetőbb, legérdekesebb, legjobb előadói technikájú előadásnak a hallgatóság szavazatai alapján (egy Közönségdíjat a Bolyai kollégisták közül és egyet a vendégek közül). A két díjazott oklevelet, illetve a vendég tiszteletbeli Bolyai kollégiumi tagságot is kap. A Bolyai Kollégisták között a kinevezett zsűri a korábbiakon felül kiosztja a „A Bolyai Konferencia legjobb előadója - 2020” nevezetű díjat is.

Kérdéseiddel fordulj bátran a szervezőkhöz! (bokonf2020 kukac gmail.com)

A XXV. Bolyai Konferencia fő szervezője nevében,
Szőke Tamás és Szobota András