Levelezős csapatverseny 2013/2014

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai tehetséggondozó műhelye idén harmadszorra hirdeti meg levelezős csapatversenyét.

Kik jelentkezhetnek?

A versenyre három fős, középiskolásokból álló csapatok jelentkezését várjuk.

Hogyan zajlik a verseny?

A verseny matematika, fizika-, kémia-, földrajz-, biológia- informatikafeladatokat, illetve ezek keverékeit tartalmazza. Idén két fordulóból áll, melyek pontértéke nagyjából azonos. Az első forduló beküldési határideje január 30. A második fordulót várhatóan az ezt követő hetekben tűzzük ki, a csapatoknak két hónapjuk lesz a megoldásra. A feladatok megoldásához minden segédeszközt lehet használni. Önálló munkát várunk el, lehetőleg ne mások (tanárok) megoldásait küldjétek be!

Nevezés

Nevezni e-mailben, a verseny kukac bolyai.elte.hu címen, az első forduló megoldásainak beküldésével lehet. Kérjük a csapatokat, hogy adják meg a három csapattag nevét, iskoláját, évfolyamát és legalább egy, kapcsolattartásra alkalmas email-címet. Minden csapat találjon magának egy csapatnevet, ennek kritériumai: minimum 5, maximum 20 karakter hosszú és kizárólag alfanumerikus karakterekből áll.

Nevezési díj természetesen nincs.

Díjazás

Az első 5 csapat részt vehet egy nyári táborban, amely előreláthatólag július második hetében kerül megrendezésre (a Kollégium az utazási költséget nem tudja megtéríteni, az ellátást, szállást, és programokat biztosítjuk). A programok jelentős része szakmai jellegű, de természetesen szabadidős tevékenységek is lesznek.

Feladatok, határidők

  • Tábor: 2014. július második hete

A feladatokra adott megoldásokat e-mailben a verseny kukac bolyai.elte.hu címre várjuk, bármilyen speciális szoftver nélkül olvasható formátumot elfogadunk.

Jó versenyzést kívánunk!